Test

Plaats op de wachtlijst

 

Door onderstaande gegevens in te vullen kun je een indicatie krijgen van jouw plaats op de wachtlijst. Gebruik hiervoor je e-mail adres en de aanmeldcode die je per e-mail bij je aanmelding hebt gekregen.

Hospiteercommissie

Je staat op onze wachtlijst en je wordt benaderd door de hospiteercommissie zodra er een studio vrij gaat komen. Dit geldt steeds voor de bovenste dertig van de lijst. Van de hospiteercommissie krijg je dan een uitnodiging voor een hospiteeravond. Kan je niet? Dan blijf je staan op de lijst en krijg je later opnieuw een uitnodiging voor een volgende hospiteeravond.

Als je niet binnen het profiel past krijg je, of heb je een bericht gekregen met de reden waarom je niet binnen het profiel past. Je aanmelding zal dan van de wachtlijst worden verwijderd.

Voorbehoud

De plaats op de wachtlijst is slechts een indicatie, onder voorbehoud en ook afhankelijk van de gegevens die je hebt ingevuld bij je aanmelding. Verder geldt er een beperkte voorrangsregeling voor studenten die een studie volgen in het domein gezondheid (HvA of AMC). Zij kunnen lager op de lijst staan en mogelijk toch eerder in aanmerking komen.